Bali beg u velikom problemu, unajmio tjelohranitelje: Žele mu oteti sina!


Jedan od najpopularnijih glumaca koji i dalje osvaja ženska srca gde god se pojavi, Turčin Burak Ozčivit, koji je Srpkinje očarao ulogom Bali bega, suočio se sa ozbiljnim problemima.

Naime, Burak i njegova supruga Fahrije Evdžen, prije nešto manje od godinu dana postali su roditelji sina Karana, ali u međuvremenu Turčin je upao u probleme s kriminalcima zbog luksuzne vile koju je kupio u blizini Istanbula.

Problem je nastao kad je Burak saznao da je još neko zainteresovan za taj posjed i da mu cijena nije važna. Kako je glumac prvi dao avans, drugi kupac je ostao bez kuće. Ubrzo se doznalo da je drugi zainteresovani kupac pripadnik kriminalnog miljea i da mu se nimalo nije svidjelo što je ostao bez vile koju je pod svaku cijenu želio upisati u imovinsku karticu - rekao je izvor blizak glumcu stranim medijima.

Glumcu su navodno zaprijetili da će zažaliti što je upravo tamo kupio kuću vrijednu više od dva miliona eura. U početku se Burak nije obazirao, ali je shvatio da su kriminalci ozbiljni kad su počeli da prijete da će mu oteti sina, pa je kontaktirao nadležne službe.

 Vjeruje da će se sve riješiti, ali naravno da mu nije svejedno. Unajmio je tjelohranitelje bez kojih ne izlaze iz kuće, a nadaju se da će se ta drama što prije završiti - rekao je izvor blizak glumačkom paru. Cijela situacija dovela je do toga da Burak ponovo posjeti psihijatra.

90 Pregledi