Reperica Cardi B podnijela zahtjev za razvod braka nakon tri godine

Slavna reperica Cardi B podnijela je zahtjev za razvod od supruga Offseta nakon tri godine braka.

Reperica Cardi B podnijela zahtjev za razvod braka nakon tri godine

Cardi i Offset u braku su dobili kćerku Kulture, a reperica u zahtjevu za razvod traži primarno i pravno starateljstvo nad njom, piše Daily Mail.

U sudskim dokumentima navodi se kako nema izgleda za pomirenje te da je veza između Cardi i Offseta nepovratno prekinuta. Reperica se nada kako će razvod proći dogovorom obje strane.

Prema objavama na društvenim mrežama, izgledalo je kao da njihov brak i dalje funkcioniše, međutim, strani mediji pišu da je bračnom krahu presudila Offsetova nevjera.

Reperica je supruga prije dvije godine optužila za nevjeru samo pet mjeseci nakon rođenja njihove kćerke. Nakon što je izjavila kako više nisu zajedno, on ju je javno molio da mu pruži još jednu priliku, što je i učinila.

"Trenutno prolazimo kroz puno stvari, Cardi, želim ti se izviniti. Osramotio sam te i izludio. Učestvovao sam u aktivnostima u kojima nisam smio učestvovati i izvinjavam se. Slomio sam ti srce, prekršio naše obećanje, bio sam sebičan suprug", napisao je svojevremeno Offset na Instagramu.