Connect with us

Uncategorized

Za letnje dane – kako da odaberete savršene naočare za sunce u zavisnosti od oblika vašeg lica?

Za letnje dane  – kako da odaberete savršene naočare za sunce u zavisnosti od oblika vašeg lica?

Pri kupovini naočara za sunce ne morate trošiti ogromnu količinu novca kako biste kupili baš onaj model koji vam savršeno odgovara. Bitno je da se opredelite za model koji odgovara vašem obliku lica i izgledaćete atraktivno i moderno. Kako da odaberete savršene naočare za sunce za oblik vašeg lica?

Naočare nekada znaju da budu veoma skupe, pa ljudi zbog toga misle da će im dobro stajati. To uopšte ne mora da bude slučaj. Nekada možete pronaći baš one naočare koje vama odgovaraju bez puno muke i bez trošenja mnogo novca, samo je potrebno da pratite sledeće savete.

Ukoliko imate okruglo lice trebalo bi da izaberete model koji će ga izdužiti. Izbegavajte okrugle naočare, iako su one sada veoma popularne. Najbolje bi vam stajao široki model sa četvrtastim okvirom.

Ovalno lice je najzahvalnije za odabir sunčanih . Ljudima sa ovim oblikom lica odgovaraju skoro svi modeli naočara, ali ako vam je teško da se opredelite – izaberite blago četvrtasti okvir sa zaobljenim ivicama i nećete pogrešiti.

Ako imate duguljasto lice potrebno je da ga prividno skratite. Za to su možda najbolji izbor četvrtaste i okrugle naočare većih dimenzija.

Širokom obliku lica najviše odgovaraju takozvane pilotske naočare, ili neki oblik koji je neobičnog izgleda kako bi se pažnja usmerila na oči.

Što se tiče četvrtastog oblika lica, vama su potrebne naočare za sunce koje će ublažiti te četvrtaste crte lica i najbolji izbor su velike okrugle ili ovalne naočare sa tamnim staklima, piše .

Advertisement
Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.